Іноді на старті продажів компанії не одразу викладають всі доступні опції. Наприклад, Apple не завжди одразу продавала пристрої серії Product(RED), а останні iPhone в березні додали зелений варіант.

Здається, Samsung пішла таким самим шляхом. В Мережу потрапили рендери Samsung Galaxy S22 в новому кольорі — Bora Purple. Схожа фіолетова опція вже є в лінійці (ексклюзивна модель не для всіх країн), але вона має золотисті рамку та блок камер, на відміну від монотонного зразка Bora Purple.

Хоча й на рендері тільки одна модель, повідомляють, що ця колірна опція також буде доступна для Samsung Galaxy S22+ та S22 Ultra. Ба більше, очікується, що оновлені Galaxy Fold 4 та Flip 4 також зможуть похизуватися з таким корпусом. Так само мають не забути й про фірмові навушники Galaxy Buds 2 Pro.

Це вже не перша згадка про новий колір для лінійки S22. Раніше інсайдери вже публікували натякаючі на це зображення (1, 2). Цього разу йдеться, що колір Bora Purple має з’явитися серед доступних варіантів протягом двох тижнів.