Бренд DS Automobiles готується до запуску свого флагмана в Україні – седан бізнес-класу DS 9 стартує із продажами у нашій країні.

На ринку України DS 9 пропонується з бензиновим турбодвигуном 1.6 PureTech 215 к.с. (300 Нм), що працює в парі з 8-ступеневою АКПШ Aisin. Дизайн нового бізнес-седану DS 9 підкреслюють «параметрична» решітка радіатора з хромованими акцентами DS WINGS, колісні диски VERSAILLES, фари DS ACTIVE LED VISION тощо.

Новинка пропонує високий рівень оснащення у версії Opera: шкіряне оздоблення салону, передні сидіння з вентиляцією та масажем, коловий огляд (камери 360), система автоматичного паркування DS PARK PILOT. Також незмінним для автомобілів бренду DS Automobiles залишається повний перелік систем безпеки та комфорту в дорозі. Наприклад: сенсорний 12-дюймовий дисплей з підтримкою Android Auto та Apple Car Play, бездротова зарядка для мобільних телефонів кольоровий 12,3-дюймовий кластер панелі приладів, системи ABS та ESP, 2-зонний клімат-контроль, розкішний годинник BRM R180 – все це і багато іншого вже включено в комплектацію автомобіля.

Окрім того, седан DS 9 може запропонувати дещо зі світу автомобілів люкс-сегмента. Перш за все, слід зазначити пакет Lounge для заднього ряду сидінь: бічні сидіння з підігрівом, вентиляцією, масажем, а також підлокітник для управління цими функціями. Крім того, опційно доступна аудіосистема FOCAL ELECTRA, система нічного бачення DS NIGHT VISION, повністю автоматичний асистент паркування DS PARK PILOT, пакет DS Inspiration OPERA та оббивка салону шкірою Nappa.

Ціна на бізнес-седан DS 9 в максимальній комплектації Opera з двигуном 1.6 PureTech 215 стартує від 1 467 900 грн. Автомобілі вже доступні для попереднього замовлення в офіційних дилерів DS.