YouTube перепросив за блокування каналу Lofi Girl, який цілодобово транслює розслаблюючу музику. Після двох років неперервного стрімінгу канал замовк через скаргу. Пізніше YouTube відновив його роботу та підтвердив, що скарга виявилась «образливою».  

Канал є одним з найпопулярніших у своєму жанрі з понад 10 мільйонами підписників. Він має два постійні стріми, де транслюється повільна інструментальна музика. Мікси для розслаблення/навчання та відпочинку/сну постійно оновлюються і разом набрали близько 21 000 годин програвання. 

Lofi Girl відомий в масовій культурі. Заставка у стилі аніме з дівчинкою, яка навчається, викликала появу мемів і костюмів на Хелловін. Навіть оскароносний актор Вілл Сміт створив на неї карантинну пародію

Коли обидва стріми припинили роботу, шанувальники заявили про смерть «дуже важливої частини YouTube-культури». Хтось написав, що канал допоміг пережити йому багато стресового часу навчання. Інші, втім, змогли пожартувати, що аніме-дівчинка «нарешті підготувалась до екзаменів».

Засновники каналу подякували шанувальникам за підтримку, коли Lofi Girl відновили. Водночас вони були «шоковані та розчаровані», що фальшиві заяви не розглядають ретельніше. 

«Ми докладаємо всіх зусиль, щоб підтримувати високоякісні трансляції цілодобово для нашої аудиторії та бути впевненими, що вони відповідають стрімінговій політиці, не залишаючи жодних причин для блокування», – написали вони у Twitter.