Видання AUTOCAR повідомляє, що майбутні нові моделі Opel (місцевий британський бренд називається Vauxhall) стануть більш виразними ззовні – вони будуть виконані у стилі «bold and pure», що можна перекласти як «сміливий та чистий».

Нагадаємо: у 2018 році з’явився концепт-кар Opel GT X Experimental, який згодом перетворився на серійний кросовер Opel Mokka другої генерації. Це стало початком нового дизайн-стилю: передня частина Opel Vizor з чорною глянсовою вставкою та гострокутними фарами, салон Opel Pure Panel з двома поєднаними дисплеями.

Тепер провісником нової дизайнерської революції має стати відроджена модель Opel Manta, яка з’явиться у 2026 році – перші скетчі вже є. Крім того, до того часу мають повністю змінитись автомобілі Opel Crossland, Opel Grandland, Opel Insignia: вони або отримають прямих наступників, або заміну у вигляді альтернативних моделей.

І якщо кросоверам майже нічого не загрожує через їх загальну світову популярність, то класичний легковий автомобіль Opel Insignia може бути замінений чимось, схожим на скетч Opel Manta – такий собі мікс «кросс-купе» та легковика.