Минулого тижня CD PROJEKT RED анонсувала та того ж дня випустила однокористувацьке, окреме доповнення до гри GWENT: The Witcher Card Game – GWENT: Rogue Mage. На жаль ми не написали про вихід гри вчасно, тож розкажемо про перші враження від проєкту.

По-перше, GWENT: Rogue Mage – це не щось на кшталт Thronebreaker: The Witcher Tales, майже повноцінної карткової рольової гри з оригінальним сюжетом та персонажами. Rogue Mage – це «рогалик» на базі основних GWENT. Тобто вам треба багато разів проходити ті самі дуелі, вбиваючи тих самих ворогів. Поки у вас нарешті не вийде.

По-друге, сюжет гри, яка розповідає про події задовго до появи Ґеральта з Рівії та інших головних героїв серії, скоріш рудиментарний ніж повноцінний.

Ну і по-третє, правила GWENT у GWENT: Rogue Mage суттєво змінені, тепер це скоріш пасьянс на тему GWENT, ніж повноцінна гра з можливістю блефу та інших трюків.

Ми обов’язково зробимо повноцінний огляд GWENT: Rogue Mage, а поки що пропонуємо подивитися трейлер до запуску гри.

Наразі GWENT: Rogue Mage як окрема гра доступна в GOG.com, Steam, Google Play, App Store. Вартість гри – $9,99 або еквівалент у гривнях в залежності від магазину.