Популярна лінійка розумних годинників Samsung отримає оновлення у вигляді двох моделей серії Galaxy Watch5. Їхніми 3D-рендерами у високій якості поділився ресурс 91mobiles.

З'явилися перші зображення Samsung Galaxy Watch5

Цього року компанія Samsung покаже повністю нову модель годинника – Galaxy Watch5 Pro, яка судячи з усього замінить Watch4 Classic. За попередньою інформацією вона отримає титановий корпус сірого або чорного кольору в розмірі 45 мм та сапфірове скло. Годинник, що всередині Samsung називають кодовою назвою Project X, буде продаватися як з підтримкою LTE, так і без нього.

З'явилися перші зображення Samsung Galaxy Watch5

Дизайн Galaxy Watch5 майже не зміниться у порівнянні з попередньої версією, проте судячи з зображення отримає новий набір датчиків та сапфірове скло. Окрім того, візуально товщий корпус може натякати на більшу місткість акумулятора.

Як видно, в Galaxy Watch5 компанія повністю відмовиться від фірмового поворотного безеля, який дозволяв здійснювати навігацію по меню без використання сенсорного екрана. Обидва нові годинники вийдуть з операційною системою wearOS 3.5 та інтерфейсом One UI Watch 4.5.

Компанія Samsung традиційно проводить свою другу за рік велику презентацію мобільних пристроїв Unpack в серпні. Тож чекати більше інформації про серію Galaxy Watch5 залишилося не довго.