Автомобіль Suzuki Jimny в багато чому є культовою моделлю: змінюючи генерації, він зберігає свою суть – справжній рамний позашляховик! Просто маленький. Адже весь цей час Suzuki Jimny вироблявся у вигляді автомобіля з трьома дверцятами (враховуючи двері до багажника). Однак досить часто автофанати мріяли про появу більш зручної 5-дверної версії.

І ось на ресурсі Carscoops з’явились перші «шпигунські» світлини такої версії, що проходить тестування. При цьому, схоже, що лише додаванням пари дверцят не обійдеться…

По-перше, очікувано зросли розміри автомобіля: плюс 300 мм колісної бази та довжини – тепер приблизно 3,85 м від бампера до бампера. Також в салоні помітили збільшений центральний дисплей мультимедійної системи. Хоча решта деталей залишилась без змін: традиційне кермо, панель приладів, перемикачі та трансмісійні важелі. Однак все ж не виключена технічна зміна – спеціалісти припускають появу гібридної версії автомобіля на додачу до 1,5-літрового мотора.

Напевно, що всі зміни та поява нової версії Suzuki Jimny буде призначена на планове оновлення моделі. Це має відбутись або наприкінці цього року, або на початку 2023-го. То ж чекаємо миру для України та гарних новин для Suzuki!