Компанія Hennessey відома своїми розробками, що зазвичай знаходились на межі глибокого тюнінгу наявної моделі автомобіля та створення вже геть нового авто. Варто лише згадати Hennessey Venom GT, який свого часу був одним з найшвидших автомобілів у світі. Тепер компанія Hennessey прагне створити електромобіль, про що повідомляє видання AUTOCAR.

Причому це буде максимально незвичний електромобіль! Що зараз відомий під кодовою назвою Hennessey Deep Space. По-перше, він буде 6-колісний: два колеса попереду та чотири позаду. По-друге, кожне колесо отримає електродвигун потужністю близько 400 «коней». По-третє, нас очікує 4-місний салон з розміщенням сидінь у вигляді ромба.

Крім того, обов’язковим є великий акумулятор аби відповідати прогнозованому запасу ходу 1000 км на одній зарядці. Й, звісно, все це має коштувати немало грошей – близько $3 млн.

Що з вищезгаданого стане реальністю у вигляді електромобіля Hennessey Deep Space ми дізнаємось через декілька років. Дебют реального електромобіля заплановано на 2024 рік, а виробництво серійного варіанту стартує лише у 2026 році.