Великий кросовер Toyota Highlander у європейській версії отримав певні оновлення до нового модельного року. Наприклад, темно-зелений колір кузова Cypress Green, чорні 20-дюймові колеса, нові варіанти оздоблення інтер’єру. Що, мало змін? Все тому, що найголовніше приховано всередині – при чому, одночасно як під капотом, так і в салоні.

Ще від початку своєї кар’єри в Європі, автомобіль Toyota Highlander актуальної генерації був запропонований з гібридним двигуном потужністю 248 «коней». Але зараз на додачу до нього, кросовер Toyota Highlander для Європи також пропонує 2,4-літровий 4-цилидровий 269-сильний турбодвигун – він замінює 3,5-літровий V6, що зустрічався на деяких ринках.

Крім того, в салоні з’явилось одразу два 12,3-дюймових дисплеї. Перший виступає центром мультимедійної системи Toyota Smart Connect, яка передбачає швидке оновлення та безпровідне з’єднання Apple CarPlay (для Android Auto потрібно дротове підключення). Другий дисплей – це повністю цифрова панель приладів з чотирма варіантами графіки: Casual, Smart, Tough, Sport.

Цікаво, що окремо ці оновлення вже з’являлись для Toyota Highlander. Наприклад, цифрова панель приладів була доступна в Китаї від початку продажів актуальної моделі Toyota Highlander. А інформація про турбодвигун з’явилась ще два місяці тому при оновленні автомобіля для ринку США. То ж «старий світ» чекав найдовше – проте отримав одразу всі покращення, ще й новий колір та колеса на додачу.

Автомобіль вже скоро буде доступний до замовлення, постачання та початок продажів – у четвертому кварталі цього року. Сподіваємось вже до того часу перемогти у війні та мирно зустріти оновлений кросовер Toyota Highlander.