Студія Searchlight Pictures презентувала перший трейлер комедійного детективу «Подивіться, як вони біжать» / See How They Run, головні ролі у якому виконали Сем Роквелл та Сірша Ронан.

Згідно з сюжетом стрічки у Лондоні 1950-х років відчайдушний голлівудський кінопродюсер збирається перетворити популярну нью-йоркську виставу «Подивіться, як вони біжать» на фільм. Але провідних учасників постановки вбивають одного за одним. За цю справу береться втомлений життям досвідчений інспектор Стоппард (Сем Роквелл), помічницею якого стає надмірно завзята констебль-новачок Сталкер (Сірша Ронан).

І стрічці знялася ціла плеяда гарних акторів, у першу чергу британських – Рут Вілсон (Jane Eyre, Luther), Девід Оєлово (Selma, Nightingale), Гарріс Дікінсон (The King’s Man), хоч є й декілька голлівудських зірок, наприклад, Едрієн Броуді (The Pianist).

Вихід «Подивіться, як вони біжать» / See How They Run відбудеться 30 вересня 2022 р. на обмеженій кількості екранів, тобто стрічка з’явиться на стримінгу. Який саме сервіс придбав цей фільм поки що невідомо.