Сьогодні дебютував новий компактний кросовер Suzuki Brezza що призначений для ринку Індії. А вже завтра нас очікує нове поповнення – у вигляді брата-близнюка Toyota Urban Cruiser Hyryder, про що повідомляла індійська редакція видання Autocar.

Але ж повернемось до Suzuki Brezza. Тим паче про цей автомобіль вже все відомо. Отже: перед нами майже 4-метровий кросовер (3995 мм), що має 2,5-метрову колісну базу та 16-дюймові колеса. Він пропонує 5-місний салон й невеличкий багажник у 328 літрів. Під капотом встановлено бензиновій 1,5-літровий двигун з системою Smart Hybrid: загалом 103 к.с. потужності та 137 Нм крутного моменту. Трансмісію можна обрати – «механіка» чи 6-ступененевий «автомат».

Серед іншого сучасного оснащення – світлодіодні фари та ліхтарі, сенсорний дисплей в салоні, камери колового огляду, проєкція інформації перед водієм тощо. Обидва автомобілі будуть виготовлятись на місцевому заводі Maruti Suzuki та плануються до продажів лише в Індії. Хоча, напевно, непогано було б побачити їх також й в інших країнах – наприклад, в Україні.