Укрзалізниця анонсує застосунок, у якому можна буде замовити квитки онлайн. Компанія шукає першу тисячу людей, які зможуть протестувати бета-версію додатка. Про це повідомляє голова Укрзалізниці Олександр Камишін. 

«Ми вже на фінішній прямій із розробкою застосунку Укрзалізниці. І цього тижня ми надамо доступ до бета-версії нашого застосунку першій тисячі бета-тестерів», – йдеться у оголошенні на офіційному Telegram-каналі. 

Бета-тестерами додатка зможуть стати люди, яким виповнилось 18 років, і які подорожували залізницею хоча б двічі за останній місяць. При цьому для Укрзалізниці важлива репрезентативність першої тисячі бета-тестерів.

Під час відбору охочих протестувати додаток зважатимуть на баланс жінок і чоловіків, людей різного віку, студентів, власників смартфонів на iOS та Android тощо. У компанії завчасно перепрошують, якщо не зможуть прийняти усі заявки. 

Щоб стати бета-тестером застосунку, слід заповнити форму та дочекатись листа з підтвердженням та інструкціями на електронну пошту.