Флагманський кросовер французького преміум-бренду пройшов планове оновлення. Все як зазвичай: новий передній бампер, збільшена решітка радіатора, інший дизайн LED-фар та оновлені ходові вогні, розширені варіанти дизайну колісних дисків. Серед цікавих особливостей – втрата назви Crossback: відтепер це просто DS 7. То ж на планці, що поєднує ліхтарі (до речі, теж нові) тепер написано не «Crossback», а повна назва бренду «DS Automobiles».

Проте за ледь помітними зовнішніми змінами, на справді приховані важливі внутрішні оновлення. По-перше, суттєве розширення варіантів PHEV-гібридів: найпростішим є 225-сильний варіант з переднім приводом, наступний щабель займає 300-сильна версія з повним приводом, на нагорі розташована 360-сильна модифікація. Остання вирізається не тільки високою потужністю та повним приводом, але й збільшеними передніми гальмами (діаметр 380 мм), зменшеним кліренсом (-15 мм) та розширеною колією коліс.

Крім того, гібриди отримали збільшений акумулятор місткістю 14,2 кВт⋅год, що дозволяє подолати на електроприводі до 65-81 км (в залежності від умов заміру). Варто відзначити, що для нового автомобіля також пропонуються й звичайні бензинові та дизельні двигуни потужністю 130-225 к.с. – в залежності від певної країни та запитів ринку.

По-друге, варто відзначити й оновлений салон. Тут залишились вже відомі форми передньої панелі, масивного центрального тунелю, великого подіуму під 12-дюймовий дисплей. Однак, наприклад, використана більш сучасна мультимедійна система DS IRIS SYSTEM – з новим інтерфейсом та розширеним голосовим керуванням. Також покращились матеріали оздоблення сидінь та панелей.

Продажі нового автомобіля стартують у вересні цього року. Сподіваємось, що до того часу війна в Україні закінчиться (звісно, нашою перемогою!) або буде у завершальній фазі – тоді кросовер DS 7 можна буде очікувати у нас наприкінці 2022 або на початку 2023 року.