Міжнародна платіжна система PayPal продовжила для українців термін переказів без комісії. Вони будуть доступні до кінця вересня. Про це повідомляє Мінцифра.

Сервіс став одною з перших міжнародних компаній, які відповіли на заклик піти з російського ринку після початку повномасштабної війни. Також PayPal зробив свої послуги відкритими для громадян України.

«З 17 березня українці могли здійснювати грошові перекази з-за кордону, що дало змогу підтримувати рідних та збирати кошти на армію без перешкод. За першими домовленостями всі платежі до 30 червня для українців здійснювалися без комісії. Зараз цей термін продовжено до кінця вересня», – говорить CEO PayPal Ден Шульман. 

За даними Мінцифри, українці створили понад 200 000 нових акаунтів та загалом переказали й отримали близько $200 мільйонів за чотири місяці роботи сервісу. За сприяння PayPal на рахунки благодійних організацій, які допомагають українцям по всьому світу, надійшли пів мільярда доларів. 

У Міністерстві сподіваються, що наступним кроком співпраці з PayPal стане запуск бізнес-акаунтів, на які чекають українські підприємці.