Автомобіль Toyota RAV4 є справжнім бестселером в багатьох заліках: для свого класу та бренду, для певних ринків-країн – до речі, включно з Україною. Виробник не поспішає радикально змінювати вдалу модель, аби не відлякувати вже сформований сегмент покупців. Проте бажано постійно оновлювати модель, аби триматися відповідно до сьогодення.

Наприклад, ще наприкінці минулого року кросовер Toyota RAV4 отримав невеличкі оновлення: передній бампер, решітка радіатора, нові фари, 19-дюймові колеса. Та навіть нову додаткову версію – Toyota RAV4 Adventure.

Старт продажів таких автомобілів як раз було заплановано на перший квартал 2022 року. Водночас компанія Toyota за цей час встигла підготувати й інші оновлення для моделі RAV4. Цього разу зовнішність залишилась без змін, проте помітно змінився салон.

Отже, тепер центральний сенсорний дисплей нараховує 10,5 дюймів по діагоналі – значно більше, ніж попередні екрани. При цьому нова мультимедійна система ще й стала більш сучасною: повна підтримка смартфонів, більш логічне голосове керування, оновлення «по повітрю» (ОТА). Також змінилась панель приладів, що віднині побудована на основі 12,3-дюймового дисплея та пропонує декілька дизайнів оформлення.

Нарешті, варто відзначити й вдосконалення та розширення функціональності комплексу систем безпеки Safety Sense. Таким чином, кросовер Toyota RAV4 наче демонструє: інколи м’яка еволюція краще за радикальну революцію. А як ви вважаєте – що ще потрібно змінити в актуальній генерації Toyota RAV4?