З нагоди 15-річчя серії Assassin’s Creed, перша частина якої вийшла на консолях 13 листопада 2007 року, Ubisoft зробила декілька важливих оголошень і запустила присвячений ювілею сайт.

По-перше, Assassin’s Creed Valhalla отримає новий контент другого року підтримки – повернуться фестивалі, Mastery Challenge отримає другий контент пак, буде оновлена зброярня та додано нове підземелля. Але цікавіше виглядає геть новий ігровий режим з елементами rogue-lite під назвою The Forgotten Saga. Він вийде вже влітку. Ну і наостанок, Ейвор нарешті отримає фінальний епізод власної історії. І The Forgotten Saga, і ця остання місія Ейвор будуть безплатні для усіх гравців.

По-друге, мирний режим Discovery Tour: Viking Age, врахує недоліки, що гравці помітили в Assassin’s Creed Origins та Odyssey. Крім того, у цій версії гри будуть спеціальні можливості для навчальних закладів. Як і раніше, Discovery Tour: Viking Age буде продаватися й окремо, але усі власники основної гри отримають його автоматично.

По-третє, Assassin’s Creed Origins отримав нарешті патч, який розблокує частоту оновлення екрана у 60 fps для Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation 4 та PlayStation 5.

Ну і наостаннє, Ubisoft оголосила, що у вересні, на спеціальному заході компанія розповість про майбутнє серії Assassin’s Creed. Куди й в який час ми відправимося цього разу? Може нарешті в Україну часів Гетьманщини? Було б круто!