Для абонентів, які навчаються та працюють онлайн, «Київстар» почав пропонувати тариф «СуперГіг». Відсьогодні абоненти передоплати можуть замовити тариф з 4G-інтернетом за 300 гривень на місяць, проте він має свої особливості.

Оператор рекомендує підключати новий тариф тим, кому необхідний інтернет для роутера, планшета чи смартфона у якості другої сім-карти або для іншого девайса. Адже хвилини для розмов та SMS не входять у цей пакет послуг.

Окрім того, інтернет на максимальній швидкості у мережі «Київстар» працює до використання 300 ГБ протягом місяця, тому його можна назвати безлімітним лише умовно. Фактично користувач може розраховувати приблизно на 10 ГБ трафіку на добу на максимально доступній швидкості, якщо хоче користуватися тарифом протягом місяця.

Якщо доведеться використати пакетні 300 ГБ за декілька днів, то швидкість впаде до 0,8 Мбіт/с до 1 числа наступного місяця. Поновити її можна через послугу «Турбо», заплативши ще 100 грн, за які оператор ще раз надасть 300 ГБ на максимальній для нього швидкості до кінця місяця. Тож загалом можна розраховувати на 600 ГБ трафіку за 400 грн.