Уже другий рік поспіль Netflix присвячує цілий тиждень тому, щоб похвалитись своїми новинками. Кожен день Geeked Week має свою тему. Цьогоріч тиждень почався з ТВ-шоу, щоб продовжитись у наступні дні кіно, анімацією, «Дивними дивами» та іграми. 

Ось найгарячіші новинки, які Netflix уже встиг анонсувати:

1. Тім Бертон повертається зі спінофом «Сімейки Адамсів». Тизер не надто багато розповідає про шоу, однак дає можливість поглянути на Дженну Ортегу у головній ролі. Відомо, що серіал вийде «незабаром».

2. Фанати жахів від Майка Фленегана теж не залишаться без подарунків. До Хелловіна він планує випустити новий серіал «The Midnight Club», створений разом із Лією Фонг. На Netflix фірмові жахи вийдуть 7 жовтня. 

3. Тизер «One piece» дає можливість вперше поглянути, як адаптація  Netflix оживить мистецтво відомого художника манги Ейчіро Оди. Живих сцен поки не демонструють, однак у тизері можна побачити концепт-арт і сценографію. 

4. Netflix не вперше показує серіал «Оселя зла». Однак у новому трейлері є дещо важливіше – жахливі собаки-зомбі, яких можна детально роздивитись. 

5. Екранізація улюбленої багатьма «Пісочної людини» Ніла Геймана вже на порозі – і Netflix з новим трейлером дає можливість як слід до неї підготувалися. Трейлер обіцяє багато магії та видовищних сцен, темної й часом ліричної атмосфери. Серіал вийде на екрани 5 серпня. 

6. «Кабінет курйозів» від Гільєрмо дель Торо отримав свій перший тизер. Він розкриває небагато деталей про історію, однак дає зрозуміти, хто ще долучений до проєкту. Шоураннеру та виконавчому продюсеру Гільєрмо дель Торо вдалось завербувати відомих сценаристів і директорів. У акторському складі присутні Ерік Андре, Софія Бутелла, Ісмаель Круз Кордова, Руперт Ґрінт, Кейт Мікуччі та Шарлін Йі. Серіал ще не має дати виходу, однак його повинні випустити цього року. 

7. Постапокаліптичний пригодницький серіал «Ласун» повертається на другий сезон. Хоча він ще не має гарного трейлера, Netflix підтверджує, що зйомки закінчились, за допомогою закадрових відео. 

8. «Ключі Локків» виявились похмурими у другому сезоні та збережуть цю тенденцію в третьому. Схоже, що історія про чарівні ключі, яка охоплює покоління, буде смертоноснішою, ніж будь-коли. Тизер також анонсує повернення до серіалу дуже важливого лиходія. Третій сезон вийде 10 серпня – він буде у серіалі останнім. 

9. До другого сезону «Доля: Сага Вінкс» Netflix випустив короткий кліп. У новому сезоні йтиметься про фею землі на ім’я Флора. Дати виходу цього сезону досі немає, однак він має з’явитися «незабаром».  

10. «Монахиня-воїн» доповниться другим сезоном. Новий трейлер обіцяє, що він буде так само захоплюючим, як і перший. Тут буде багато темної магії та напружених перестрілок. Також виявиться, що головна героїня вміє ходити по воді. Другий сезон має вийти на Netflix вже цієї зими. 

11. Зйомки другого сезону «Тінь і кістка» завершилися. Трейлера поки немає, однак можна чекати на більше новин про новий сезон. В тому числі й дату виходу. 

12. Netflix продовжує «Маніфест» на четвертий сезон та випустив трейлер з цього приводу. Серіал – один з багатьох шоу, що розповідають про зниклі літаки. Відомо, що 4 сезон поділять на дві частини, кожна з яких матиме по 10 серій. Дата виходу поки що невідома. 

13. «Усі ми мертві» – серіал про зомбі, якому вдалось стати свіжим і цікавим. Тож не дивно, що його продовжили на другий сезон. Наразі про нього немає ані деталей, ані приблизної дати виходу. 

14. Мікс таємниці та жаху у серіалі «1899» буде досить напруженим, якщо вірити першому тизеру. У головній ролі – Емілі Бічем. Коли серіал дебютує на Netflix, поки не повідомляється. 

15. Третій сезон «Академія Амбрелла» вийде вже 22 червня. Трейлер до нього випустили раніше, однак зараз Netflix показав коротку сцену із серіалу, яка відбувається у готелі Обсидіан.