SEGA спільно з ігровим сайтом IGN почали ділитися інформацією щодо чергової гри у франшизі Sonic the Hedgehog – Sonic Frontiers. Нам обіцяють нові подробиці протягом усього червня в рамках ексклюзивного проєкту цього відомого ресурсу, спочатку був оприлюднений короткий тизер-трейлер, і вже наступного дня з’явилося повноцінне відео з розповіддю про нові пригоди Їжака Соніка — на цілих сім хвилин.

Sonic Frontiers — перша “велика” гра в головній серії 3D-платформерів з 2017 р., коли світ побачила Sonic Forces. І це перша гра про Соніка, дії якої відбуватимуться у відкритому світі — тож її геймплей, що продемонстрував розробник у новому відео, більше схожий на The Legend of Zelda: Breath of the Wild, ніж на класичні ігри-платформери минулого.

На жаль, відео трохи розчаровує: світ здається порожнім, а рейки у повітрі, якими мчиться Сонік, мають відверто дивний вигляд і зовсім не вписуються в пейзаж. В цілому, стан гри поки що здається досить сирим і далеким від релізу — хоча SEGA обіцяє, що Sonic Frontiers має вийти вже наприкінці цього року. Реліз планується на всіх ігрових платформах: Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, ПК (у гри вже є сторінка в Steam), Xbox One та Xbox Series X|S.