На основі торішньої гарнітури Razer Barracuda X Wireless компанія випустила нові моделі, орієнтовані на бездротове підключення та використання з різними пристроями для відповідних задач. Тепер лінійка складається з трьох гарнітур.

Нові моделі Barracuda та Barracuda Pro можуть підключатися по Bluetooth та каналу 2,4 ГГц, що дозволяє використовувати гарнітури з мобільним телефоном для прослуховування музики, а потім перемикатися на зв’язок з комп’ютером для ігрових сесій. Така гібридна схема використання навіть передбачає «розумне» перемикання між каналами. Наприклад, під час гри можна відповісти на дзвінок, після чого повернутися до гри не знімаючи навушники. Звісно, передбачено і режим Do Not Disturb, щоб дзвінок не втрутився у невідповідний для цього момент у грі. Barracuda, як і Barracuda X, ще може підключатися й за допомогою звичайного кабелю з 3,5-міліметровим конектором, а для радіозв’язку передбачено приймач з USB-C.

Компанія Razer оновила лінійку бездротових гарнітур Barracuda

Обидві новинки оснащені більшими 50-міліметровими драйверами (Razer TriForce Titanium у Barracuda та Razer TriForce Bio-Cellulose у Barracuda Pro), підтримкою фірмової технології THX Spatial Audio, а також мають вбудовані мікрофони. «Старша» модель при цьому має активне шумогасіння з окремим Ambient Mode. Керувати налаштуваннями можна через мобільний застосунок, а окремі режими роботи та джерело звуку обирати кнопками на навушнику.

Автономна робота нових моделей розрахована на 40 годин без зарядки. Це на 10 годин менше за торішню модель Barracuda X, але все одно має влаштувати потреби геймерів.

Razer Barracuda та Razer Barracuda Pro вже доступні покупцям з цінниками на рівні $159,99 та $249,99 відповідно.