Xiaomi анонсувала вже сьоме покоління трекера Mi Band. Попри те, що на ринку з’являється все більше конкурентів у даному сегменті, фітнес-гаджет від Xiaomi залишається вельми популярним через свою вартість і достатньо широку функціональність.

 

Дизайн Mi Band 7 майже не відрізняється від попередника, разом з тим фітнес-браслет отримав трохи більший дисплей. Тепер діагональ AMOLED-екрана складає 1.62″ замість 1.56″ у Mi Band 6. Роздільна здатність – 490х192 пікселі (326 ppi). Головне нововведення, яке стосується дисплея — з’явився режим Always-on, який дозволяє переглядати певну інформацію без активації екрана. Xiaomi розробила більш як 100 нових циферблатів, щоб користувачі могли оцінити оновлення дисплея.

 

Xiaomi офіційно презентувала фітнес-браслет Mi Band 7

 

Ще один суттєвий апгрейд — поява 120 спортивних режимів, що у чотири рази більше, ніж було в Mi Band 6. Фітнес-трекер слідкує за вашою активністю, показниками організму, якістю сну, рахує кількість спалених калорій, а також дає підказки під час тренувань. Xiaomi відзначає, що моніторинг SpO2 був покращений – тепер пристрій буде вас попереджувати, якщо рівень сатурації впаде нижче 90%.

Місткість акумулятора збільшилась зі 125 мАгод до 180 мАгод, проте заявлений час автономної роботи, як і раніше, складає близько двох тижнів. Цікаво, як сильно буде впливати Always-on на автономність фітнес-браслета.

Xiaomi офіційно презентувала фітнес-браслет Mi Band 7

Вартість Xiaomi Mi Band 7 складає 239 юанів (~$36). Також буде доступна NFC-версія пристрою за 270 юанів (~$40). Анонс глобальної версії трекера слід очікувати в найближчі місяці.