Довгоочікуване безплатне оновлення Top Gun: Maverick на честь однойменного фільму нарешті вийшло у Microsoft Flight Simulator!

Вихід фільму Top Gun: Maverick 5 разів відкладався, а разом з ним відкладали й реліз DLC для MSFS. Microsoft та Asobo навіть вимушені були випустити палубний багатоцільовий винищувач F/A-18E Super Hornet окремо ще наприкінці минулого року.

До оновлення входять лівреї Top Gun: Maverick Edition для F/A-18E Super Hornet; три навчальних місії, які допоможуть віртуальним пілотам опанувати цій могутній літак; п’ять випробувань під час польотів на наднизькій висоті над горами та у каньйонах; посадка на справжній авіаносець; а також новий секретний літак, якій вміє розганятися до швидкості 10 Махів і злітати на висоту 45 км.

Microsoft Flight Simulator – не єдина гра, до якої вийшли доповнення на честь нової стрічки. Друга – це популярна авіааркада Ace Combat 7: Skies Unknown, у якій з’явився Top Gun Maverick Aircraft Set з літаками з фільму.

P.S. До речі, у магазині Microsoft Flight Simulator є МіГ-29. Ба більш, із сірим пікселем Повітряних сил ЗСУ та лівреєю на честь Привида Києва. Зараз МіГ-29 продається зі знижкою, усього за 412 грн (за мірками MSFS це майже задарма). Одним словом, дуже раджу.

Top Gun: Maverick в Microsoft Flight Simulator