Укрпошта відкрила торгівельний майданчик на eBay і продає там марку «Русскій воєнний корабль … ВСЬО!»

Про те, що Укрпошта стає першою поштою світу, яка відкриває свій власний магазин на торгівельному майданчику eBay, генеральний директор державного підприємства Ігор Смілянський вже традиційно сповістив у своєму Телеграмі.

Наразі у каталозі продавця Укрпошта усього дві позиції – малий аркуш марок «Русскій воєнний корабль … ВСЬО!» номіналу W, який можна придбати за $49,95 та сувенірний магнітик з тією самою маркою, який коштує $14.78. Смілянський сподівається, що невдовзі на eBay з’являться і інші українські марки, а також більше сувенірної продукції Укрпошти.

Крім того, пан Смілянський вважає, що поява офіційного магазину Укрпошти на eBay унеможливить спекуляцію на цьому майданчику. Нагадаємо, марку «Русскій воєнний корабль, іді …!» на eBay місяць тому продавали за $500–1000.

Продаж марки «Русскій воєнний корабль … ВСЬО!» в Україні знову призвела до великого ажіотажу. Черги у поштових відділеннях 23 травня 2022 р. були по 50-100 осіб, на київському Головпоштамті охочих придбати марку було майже 5000 осіб, які, щоб отримати бажане, стояли в черзі впродовж двох днів.

Продаж в онлайн, який стартував 24 травня 2022 р. на чотирьох майданчиках супроводжувалася масовими проблемами. Єдиний магазин, який через деякий час оговтався та дав смогу зробити замовлення – Rozetka. Сайти Укрпошти, Kasta та Prom.ua не впоралися з напливом бажаючих і DDoS-атаками.

Більше коментарів!