Marvel уклали угоду з компанією Всесвіт Стена Лі на те, щоб «ліцензувати ім’я та подобу Лі для використання у майбутніх фільмах і телевізійних продуктах, а також тематичних парках Disney, різноманітних “досвідах” і мерчандайзингу». Про це повідомляє The Hollywood Reporter. 

Попри смерть Стена Лі у 2018 році, його спадок продовжує жити завдяки внеску у світ коміксів і супергероїв. Двадцятирічна угода гарантує, що про легендарного творця не забудуть. Зокрема, її умови дозволяють Marvel використовувати «ім’я, голос, подобу та підпис Лі у фільмах і телепроєктах, а також використовувати фото, наявні кадри та аудіозаписи за його участі».  

Стен Лі був сценаристом, автором і головним редактором Marvel Comics. Він допоміг створити ряд супергероїв, які через комікси та кіно знайшли мільйони прихильників.  

Також Лі знявся у 37 камео у фільмах Marvel. Востаннє він з’явився у кадрі у «Месники: Завершення» та «Капітан Марвел». Цілком можливо, що з ним створять камео знову, однак угода цього не гарантує. Його також можуть представити як фігурку, принт на футболках або навіть інтегрувати в атракціони.