Apple TV+ презентували трейлер третього сезону серіалу «Заради всього людства». Науково-фантастична історія повернеться з десятьма новими епізодами, які з 10 червня випускатимуть щотижня. 

У альтернативній історії серіалу відбувається глобальна космічна гонитва, що виникає після висадки на Місяць 1969 року. Третій сезон перестрибує у ранні 1990-ті. Тут США та СРСР роблять Марс своєю наступною ціллю, прагнучи раніше за інших отримати ресурси Червоної планети. 

У трейлері видно, як NASA використовує історичну можливість здійснити першу місію на Марс. Однак, коли астронавти прибувають, вони помічають серйозну нестачу води, що ставить під загрозу виживання екіпажу. 

Над альтернативною науково-фантастичною реальністю від Apple TV+ працюють Рональд Д. Мур, Бен Недіві та Метт Волперт. У головних ролях – Юель Кіннаман, Шантель Вансантен, Джоді Бальфур, Соня Волгер, Кріс Маршалл та інші. Також, у цьому сезоні Еді Гатегі зіграє Дева Айесу, який хоче інвестувати у космічну гонитву та вірить, що приватні особи також повинні мати у ній свою частку.