Товари для здоров’я від iHerb знову напряму доставляють в Україну за допомогою «Нова пошта». Отримати замовлення можна у будь-якому відділенні або поштоматі, що працюють. 

Щоб замовити товари в Україну, потрібно обрати у вкладці «Доставка» опцію з логотипом «Нова пошта Глобал» – міжнародного підрозділу компанії.  Термін доставки складає від 10 днів. Відстежити посилку можна так само як і будь-яке відправлення по Україні, за допомогою онлайн-трекінгу. 

«Нова пошта Глобал продовжує робити все, щоб українці мали доступ до найбільшого асортименту товарів та бездоганний сервіс доставки незалежно від свого місця знаходження та попри воєнний стан», — говорить директор підрозділу Юрій Беневитський.

iHerb – один з найбільших інтернет-магазинів, що спеціалізується на товарах для здоров’я. На сайті представлено понад 1500 брендів та 35 000 товарів у категоріях косметика, парфумерія, харчові добавки, вітаміни, спортивне харчування, товари для дітей та дому тощо. Українці найбільше купують тут цукерки, БАДи, вітаміни та косметику.