Студія A44, відома завдяки досить складної roguelike RPG Ashen, розповіла трохи більше про свій наступний проєкт – action/RPG з відкритим світом Flintlock: The Siege of Dawn. Саме відкритому світу гри й присвячений другий випуск щоденників розробників.

Події гри відбуваються у світі, натхненням для якого послугувала Нова Зеландія. У Flintlock: The Siege of Dawn є три різні природні та архітектурні зони, а за дослідження світу гравця будуть винагороджувати. Крім того, в цьому випуску нам трохи показали тих самих Старих Богів, з якими буде битися головна героїня гри. Якщо згадати Ashen, то ці битви мають бути досить складними.

За сетингом це початок нового часу, коли вогнепальна зброя вже з’явилася, але холодна все ще відіграє важливу роль. Рушниця з кременевим замком, тим самим Flintlock, незмінна супутниця героїні на усіх відео. Як і дивний наділений магічними силами звір Енкі, який має до Старих Богів власні рахунки.

Реліз Flintlock: The Siege of Dawn заплановано на 2022 р. Гра вийде на PlayStation 4, PlayStation 5, на ПК у Steam та Epic Games Store, і з першого дня з’явиться у Game Pass на Xbox One та Xbox Series S|X.