Віджет з втратами російських військ для iOS від Генерального штабу ЗСУ та Alty

Софтверна компанія Alty за підтримки Генерального штабу ЗСУ запустила віджет для iOS під назвою «Русский корабль иди нах@й» (далі – РКИН). Його можна розмістити на головному екрані смартфона для миттєвого перегляду інформації. Усі дані, показані у віджеті, ретельно збираються фахівцями Генерального Штабу Збройних Сил України з перевірених джерел.

«Нас надихнула щоденна робота фахівців Генштабу ЗСУ, які старанно оформлювали інформацію по знешкодженню ворожого особового складу і техніки рф в своїй інфографіці, – каже генеральний директор компанії Alty, Леонід Горєв. – Тому, на волонтерських засадах, ми створили зручний застосунок з набором красивих віджетів для відстеження втрат окупанта і наближення нашої перемоги».

Для себе можна обрати один з трьох варіантів віджетів за розміром, який буде розміщений на головному екрані смартфона: маленький – показує дані про втрати особового складу; середній – показує дані не лише про втрати особового складу, а й про втрати великої військової техніки; великий – охоплює всю інформацію про ворожі втрати, вказані на головному екрані застосунку.

Серед додаткових опцій в віджету РКИН є мапа актуальних сповіщень про повітряну тривогу в Україні, а також можливість перерахувати кошти на підтримку ЗСУ. Версія для Android-пристроїв очікується згодом.

Alty – українська софтверна компанія заснована у 2009 році, яка спеціалізується на сервісах повного циклу у сфері розробки та дизайну мобільних додатків для банківських та фінтех клієнтів по всьому світу. Одним з останніх проєктів, в якому Alty взяла участь на волонтерських засадах, є проєкт, що допомагає рятувати життя людей під час повномасштабної війни Росії проти України – TacticMedAid.

Більше коментарів!