Останнім часом ми вивчаємо географію нашої країни по військовим зведенням. Саме це надихнуло українця Альберта Ковніра, колишнього донеччанина, що живе зараз у Києві, створити невеличку гру Learn Ukraine, в якій вам треба вивчати географію України, правильно вказуючи розташування областей та міст нашої країни.

Альберт Ковнір – Unity-девелопер, який вже декілька років працює ще з двома розробниками над хардкорним action/платформером Through the Nightmares. Реліз цього проєкту запланований на 2022 р. і гра вже має сторінку на Steam.

Learn Ukraine – гра для вивчення географії України

Learn Ukraine це сайд-проєкт, що спровокувала війна. І це не єдиний воєнний проєкт Альберта. Крім цього він долучився до створення сайту Петиції за Україну, який збирає актуальні петиції до міжнародних компаній із закликами до виходу з ринку Росії.

Наразі гра Learn Ukraine працює лише в браузері на ПК, але враховуючи непогані відгуки та розголос є великий шанс, що Альберт почне вдосконалювати та розвивати проєкт. А перевірити свої знання географії України і місць де відбуваються бойові дії ви можете вже зараз.

Learn Ukraine – гра для вивчення географії України