Khan Academy, некомерційна освітня організація, яка пропонує безплатні онлайн-інструменти для навчання, відкриває глобальну онлайн середню школу Khan World School в серпні 2022 року.

«Ця повна онлайн-школа об’єднає досвід Khan Lab School, Schoolhouse.world та ASU Prep Digital в унікальній моделі, заснованій на принципах Khan Academy», – йдеться в заяві компанії.

Кожен день навчання включатиме семінари, де невеликі групи однолітків матимуть можливість взаємодіяти через інтернет та навчатися за підтримки наставників та навчальних посібників. Навчання буде доступне для учнів 9-го класу, які, як зазначають в Khan Academy, будуть «розв’язувати реальні проблеми в унікальній моделі віртуальної школи, яка винагороджує допитливість, надає їм можливості, навички та впевненість, необхідні для досягнення успіху в коледжі та кар’єрі».

Зацікавлені учні повинні будуть подати заявку через ASU Prep Digital, денну онлайн-школу. Клас 2022-23 років відкритий для вступу з 9 класу з планами розширити програму до 9-12 класів наступного року.

Організація співпрацює з Університетом штату Аризона, тому для учнів штату навчання в Khan World School буде безплатним, всі іншим доведеться платити, вартість поки не зазначається, проте в ASU Prep Digital для міжнародних учнів вартість навчання з 9 по 12 клас коштує $9 000 на рік.