Рівненська студія Sengi Games, розробники стильного та похмурого пригодницького action The Serpent Rogue, який щойно вийшов на Steam, Nintendo Switch, Xbox Series X/S та PlayStation 5, ще 18 березня 2022 р. написали у Twitter гри, що, попри початок війни, досить складну і незрозумілу ситуацію, вони збираються випустити свій перший проєкт як і планувалося – 26 квітня 2022 р. Що ж, розробники стримали свою обіцянку, гра вже з’явилась у продажу.

The Serpent Rogue – це історія загадкового алхіміка, який повинен захистити світ від скверни, яка поступово затоплює його. Герой у масці середньовічного лікаря досліджує фентезійний світ, збирає інгредієнти зіллів, вивчає мистецтво алхімії та приборкує диких істот.

У грі, яка має елементи RPG дуже цікава система причин і наслідків. Якщо ви будете тримати забагато істот разом, це привабить кровожерливих Жнеців. Залишите непохованих мерців – прийдуть вурдалаки. Зберете багато предметів – вимушені будете боронитися від стрибунів.

У гри цікавий візуальний стиль та дуже непоганий саундтрек, а ось інтерфейс здається трохи незручним. Ясна річ, гра від українських розробників має українську локалізацію.

На честь релізу The Serpent Rogue можна придбати на усіх платформах зі знижкою. Наприклад на Steam гра коштує зараз 251 грн.