Серія TWS-навушників Momentum True Wireless від компанії Sennheiser гарно зарекомендувала себе перед покупцями завдяки високій якості звучання. Перше покоління було випущене ще у 2018 році, друге – у 2020 році, тож вельми закономірно, що у 2022 році ми зустрічаємо третє покоління пристрою.

Зовнішній вигляд навушників більше подібний до моделей CX і CX Plus, ніж до прямих попередників. Хоча нікуди не зник фірмовий кейс із покриттям з тканини. Гаджет можна придбати в одному з трьох кольорів: чорному, сріблястому або білому.

Sennheiser випустила оновлені TWS-навушники Momentum True Wireless 3

Порт USB-C, який використовується для заряджання, тепер розташовано спереду. Кейс також отримав підтримку бездротової зарядки Qi, чим не могли похизуватись попередні моделі.

Компанія заявляє, що Momentum True Wireless 3 стали більш зручними для користувачів. Також навушники отримали покращену систему активного шумопоглинання, а якість дзвінків підвищилась. А ось звучання й автономність суттєвих апгрейдів не отримали. В моделі продовжують використовуватись 7 мм динамічні драйвери. Час роботи, як і раніше, складає до 7 годин (до 28 годин разом із кейсом).

Sennheiser випустила оновлені TWS-навушники Momentum True Wireless 3

Навушники мають підтримку Bluetooth 5.2, а також кодеків SBC, AAC, aptX і aptX Adaptive. Частота відтворення від 5 Гц до 21 кГц. На кожному навушнику є по три мікрофони. Заявлено захист від вологи відповідно класу IPX4. Фірмовий застосунок від Sennheiser дозволяє провести тест, щоб краще персоналізувати частотні параметри під користувача. Адаптивна система ANC автоматично налаштовує рівень шумопоглинання залежно від рівня шуму навкруги. Водночас користувач може самостійно обрати силу шумопоглинання.

Sennheiser Momentum True Wireless 3 надійдуть у продаж 10 травня. Вартість новинки складає $249.95.