В компанії “Нова пошта” повідомили про відновлення роботи NP Shopping. Сервіс дозволяє замовляти необхідні товари в закордонних інтернет-магазинів, у яких немає прямої доставки в Україну, та отримувати їх за своєю адресою, у будь-якому відділенні або поштоматі “Нова пошта”, що працюють.

Наразі відновлено доставку замовлень із будь-яких інтернет-магазинів США, Німеччини, Франції, Іспанії, Великобританії, Польщі, Туреччини та Італії. Компанія також повідомляє, щоб найближчим часом запуститься доставка з Китаю.

Вартість доставки залишилась такою самою, як і до 24 лютого, та залежить від ваги посилки: чим більша вага — тим нижча вартість. Точну ціну можна розрахувати за допомогою спеціального калькулятора на сайті NP Shopping.

Як користуватися сервісом NP Shopping:

  1. Зареєструйтеся на сайті сервісу. В особистому кабінеті ви отримаєте адресу для шопінгу, яку використовуватимете при покупках;
  2. Обирайте інтернет-магазин, переходьте за покупками, замовляйте товар онлайн і для доставки вказуйте отриману через NP Shopping адресу;
  3. Після замовлення в особистому кабінеті NP Shopping реєструйте трекінг номер, отриманий в інтернет-магазині. А далі обирайте будь-яке відділення Нової пошти, поштомат або адресну доставку кур’єром.