Сервіс OnlyFans тимчасово призупинив акаунти російських авторів та заявив, що поки не може їх обслуговувати. Платформа на основі підписки, яка набула популярності через еротику та секс-індустрію, раніше дозволяла російським авторам продовжувати отримувати гроші, попри накладені на Росію економічні санкції.

Ще у лютому Rolling Stone повідомляв, що російські творці OnlyFans ненадовго втратили доступ до своїх акаунтів без попередження. Проте незабаром OnlyFans відновив для них доступ, заявивши, що «облікові записи матимуть повну функціональність, доки ми матимемо способи оплати для їх підтримки».

Але в четвер представники OnlyFans повідомили, що вживають заходів для призупинення акаунтів, які отримують платежі в Росії. У заяві для Motherboard компанія стверджує, що вона «розглянула кілька варіантів продовження надання послуг творцям, які постраждали від війни між Росією та Україною», але «подальше посилення обмежень на оплату в Росію та з Росії» не дозволить їй обслуговувати ці облікові записи.