Sennheiser показав повністю бездротові навушники, розроблені для любителів фітнесу. У компанії говорять, що Sport True Wireless мають налаштування Aware EQ, яке може зменшити відволікаючий шум від власного тіла спортсмена – наприклад, серцебиття або кроків.

Навушники отримали систему Adaptable Acoustic, яка дозволяє регулювати налаштування еквалайзера, щоб знайти для себе найбільш приємне звучання для тренувань. А налаштування Focus EQ разом створене для того, щоб блокувати зовнішні звуки. 

Нові спортивні TWS-навушники Sennheiser можуть зменшити шум від тіла

Користувач зможе обирати, скільки зовнішніх звуків він чутиме, і створити власні налаштування для еквалайзера у додатку Sennheiser Smart Control. Три розміри вушних адаптерів та чотири «плавника» допоможуть підібрати необхідний розмір для своєї вушної раковини.  

Навушники Sennheiser також отримали 7-мм динамічний драйвер, який, як зазначає виробник, забезпечує «повний бас і неймовірну чіткість без спотворень». Sport True Wireless мають сенсорне керування та підтримку голосового помічника. Навушники сумісні з Bluetooth 5.2 та аудіокодеками SBC, AAC and aptX, що дозволяє під’єднати їх до широкого ряду пристроїв. 

Новинка має рівень захисту IP54, що означає стійкість до пилу, бризок води та поту. Виробник обіцяє, що батареї вистачить до 9 годин роботи. Зарядний футляр додасть до 18 годин прослуховування. 

Передзамовлення на навушники відкрилося в США 21 квітня, наразі нові Sport True Wireless коштують там $130.