Минулого тижня NFT «Перший твіт Джека Дорсі» надійшов у продаж зі ставкою у $48 мільйонів. Однак найбільшою сумою, яку пропонували за нього наприкінці аукціону, було $280. 

Власник NFT – криптопідприємець іранського походження Сіна Еставі. Він придбав найперший у Твіттері допис, зроблений його засновником Джеком Дорсі, за $2,9 мільйона у березні 2021 року. Тиждень тому він оголосив про продаж токена на своїй сторінці у Твіттері та пообіцяв передати половину від виручених коштів – не менше $25 мільйонів – на благодійність. 

Аукціон закрився у середу, однак підприємець отримав лише сім пропозицій від бажаючих придбати твіт. За токен пропонували від $6 до $277. 

«Дедлайн, що я встановив, вже пройшов, однак якщо я отримаю гарну пропозицію, то можу її прийняти. Я можу ніколи його не продати», – прокоментував Еставі. Він має два дні, щоб прийняти пропозицію, інакше її термін закінчиться.

Криптопідприємства Bridge Oracle та CryptoLand Сіни Еставі зазнали краху після арешту його співробітників в Ірані минулого року, сам підприємець в цей час нібито перебував у Малайзії. Зараз він перезапускає токени Bridge Oracle (BRG), які були на блокчейні Tron, на Binance Smart Chain. Інвестори BRG чекають, поки Еставі замінить старі токени на нові. За його словами, обмін виконують вручну, тож це може зайняти до двох місяців.