Україну підтримує не тільки Pink Floyd – благодійний фонд All Within My Hands (заснований відомим метал-гуртом Metallica) пожертвував $500 тис. неприбутковій громадській організації World Central Kitchen, що допомагає українським біженцям.

World Central Kitchen створена знаменитим шеф-кухарем Хосе Андресом. Головною метою організації є забезпечення їжею постраждалих унаслідок катастроф — наприклад, World Central Kitchen допомагала постраждалим від землетрусу в Гаїті 2010 року, а зараз її волонтери працюють на пропускних пунктах уздовж кордону з Україною та в інших європейських країнах, де допомагають нашим біженцям. Крім того, World Central Kitchen підтримує місцеві ресторани у Києві, Львові та Одесі — тобто насправді допомагає Україні в ці важкі часи, на відміну, скажімо, від Міжнародного комітету Червоного Хреста.

Крім пожертви у $500 тис., гурт також планує додатково зібрати ще $1 млн протягом наступних двох місяців. Для цього Metallica починає благодійний продаж футболки Month of Giving 2022 – усі виручені кошти також підуть на кампанію #ChefsForUkraine.