Remedy Entertainment розробляє римейки ігор Max Payne та Max Payne 2: The Fall of Max Payne. Фінська студія повністю переробить культовий шутер від третьої особи для ПК, PlayStation 5 та Xbox Series X/S у співпраці з Rockstar Games.

За умовами договору між компаніями, Rockstar профінансує проєкт «відповідно до типового виробництва ААА-гри від Remedy». Щобільше, студія перебудує ігри на своєму внутрішньому ігровому рушії Northlight Engine – тому самому, який Remedy використали для їх останньої гри Control. Майже за три роки після випуску у 2019 році, Control лишається однією з найкрасивіших ігор на ПК та консолях завдяки технології трасування променів. 

«Ми були в захваті, коли давні друзі з Remedy звернулися до нас із пропозицією зробити римейк оригінальних ігор Max Payne, – розповів співзасновник Rockstar Games Сем Хаузер. – Ми величезні фанати робіт, які команда Remedy створила протягом років, і не можемо дочекатися, щоб зіграти в нові версії». 

Першу гру Max Payne випустили у 2001 році. Вона зробила студію Remedy відомою та започаткувала її впізнаваний стиль сторітелінгу. Гра також була однією з перших з ефектом bullet-time, який став популярним завдяки Матриці. Два роки потому Remedy випустила другу частину гри – The Fall of Max Payne. Rockstar опублікувала обидві ігри, перш ніж самостійно розробити третю і наразі останню в серії.