GSC Game World пропонує усім бажаючим придбати ігри компанії та підтримати Україну та українців.

Благодійний розпродаж відбудеться на цифрових платформах Steam (оригінальна трилогія S.T.A.L.K.E.R), GOG, HumbleBundle, Fanatical, Greenmangaming, GamersGate та триватиме з 4-го по 11-е квітня. В ньому беруть участь більшість вже випущених ігор компанії, а максимальна знижка сягає 80%.

У Steam-набір S.T.A.L.K.E.R.: Bundle входять ігри S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl, S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky та S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat. Повний комплект зі знижкою 80% коштує усього 95 грн. Слушний привід завершити колекцію.

Команда GSC Game World звернулася до своїх шанувальників в усьому світі з такою промовою:

В Україні триває війна, яка вже понад місяць несе біль та страх. Саме у такі дні приходить справжнє єднання. Зараз «Долг» та «Свобода» стоять пліч-о-пліч із військовими, боронячи рідну землю. Вільні волонтери незнаними світу способами дістають будь-які речі та передають через розгалужену систему схронів. Козаки з ТрО укріплюються і готові перетворити колись маленьке і мирне містечко на неприступну Січ, а маги інтернету знищують імперії, забезпечуючи надійний інформаційний тил та розповідаючи всьому світу правду про війну.

Придбавши ігри на цьому розпродажі, ви допомагаєте рятувати життя!

Також нагадаємо, що ви можете підтримати фонд «Повернись живим» напряму.