Скучали за COVID-19? З початком війни він нікуди не зник, а враховуючи те, що люди масово припинили носити маски навіть в містах загального використання, наприклад, в магазинах та бомбосховищах, захворюваність лише зростає. Так, нові штампи переносяться легше, але і важких випадків все ще вистачає. А вигадати щось гірше ніж війна плюс ковід, досить важко. Тож, редакція «Межі», КМДА та Міністерство охорони здоров’я України все ж таки радять вакцинуватися, та не забувати оновлювати своє щеплення.

КМДА інформує, що у столиці не зупиняється процес вакцинації від COVID-19.

«Київ сьогодні живе в умовах воєнного стану, але за будь-яких обставин ми не маємо права нехтувати своїм здоров’ям: COVID-19 може й відступив на другий план нашої уваги, але він нікуди не подівся. За 30 днів війни у стаціонарах міста проліковано близько 900 хворих на коронавірус. Тож нагадуємо про необхідність вакцинації. Перша доза, друга або бустерна – всі доступні у столиці», – наголосила директорка Департаменту охорони здоров’я Києва Валентина Гінзбург.

У столиці зараз працюють 73 пункти вакцинації від COVID-19. Перелік з адресами та телефонами можна знайти за посиланням.