Українські підприємці об’єднались у міжнародний благодійний фонд «Паляниця», щоб зробити допомогу ефективною для людей, що постраждали під час бойових дій та артилерійських обстрілів. Серед останніх досягнень — фонд «Паляниця» викупив 23 автомобілі швидкої допомоги та 3 позашляховики, обладнані для надання першої допомоги. На покупку пішло 115 тисяч фунтів стерлінгів, які зібрали зусиллями донорів з України, Великої Британії, Японії, країн Європейського Союзу. Автомобілі швидкої будуть важливими в допомозі у важкодоступних куточках України — там, де проходять найзапекліші бойові дії, щоб перевозити поранених людей у лікарні.

Наступні виклики команди благодійного фонду «Паляниця» – придбання додаткових автомобілів швидкої допомоги, а також зібрати кошти на отримання критично необхідного обладнання та медикаментів для надання першої невідкладної допомоги.

Фонд також організував великий логістичний хаб, який приймає щодня тони гуманітарної допомоги з Європи, перерозподіляє її та робить адресну доставку в місця, де потрібна допомога мирному населенню. Наприклад, вантажівки фонду вже доставили за останні тижні 181 тонну харчових продуктів, 218 ящиків з одягом та 490 коробок з ліками в 9 міст України. Також на території хабу облаштували прихисток для біженців, які можуть перепочити після дороги, отримати безплатну медичну та психологічну допомогу, їжу та продукти першої необхідності. За 23 дні війни хаб прийняв 1038 біженців.

Допомогти постраждалим у війні українцям можна, зробивши внесок у міжнародний благодійний фонд «Паляниця». Кожна пожертва має значення.

Обрати зручний спосіб для пожертви: https://palianytsia.com.ua/donate