Волонтери за велінням долі. Київська ігрова студія Frag Lab допомагає військовим

Київська ігрова студія Frag Lab, яка напередодні війни збиралася провести закрите бета-тестування, а потім і офіційну презентацію свого MMO-шутеру Shatterline, замість розробки ігор займається зараз волонтерством, допомагаючи ЗСУ та ТрО в придбанні сучасного обладнання.

При цьому така трансформація сталася майже випадково. Хтось зі знайомих запитав хоча б декілька тепловізорів до Чернігова, Frag Lab розпочав збір коштів… і за добу зібрали 700 000 грн. До суми докинули ще трохи більше і першою поставкою придбали у Литві 67 тепловізорів на 82 000 євро. У другу поставку через тиждень увійшло вже 116 тепловізорів. А ще були дрони, тактичне спорядження, усякі дрібнички для вояків.

Frag Lab навіть переробила головну сторінку свого сайту, який замість інформації про студію та майбутні ігри містить зараз реквізити рахунків, на які можна скидати кошти на потреби армії.

Дуже гарна ініціатива, Frag Lab! Що до ігор… після перемоги ми обов’язково пограємо в Shatterline.

UPDATE. Як стало відомо редакції, невдовзі Frag Lab планує поновити розробку Shatterline. Після вирішення низки технічних питань, усі співробітники студії які мають доступ до інтернет та не задіяні в ЗСУ, ТрО або волонтерській спарві, повертаються до роботи. Frag Lab не вивозив співробітників за кордон, Україну покинули лише ті хто мав на це законне право.

Більше коментарів!