Київська студія Frag Lab, створена вихідцями з Crytek Ukraine, розпочинає закрите бета-тестування свого MMO-шутеру Shatterline, розробка якого триває з 2017 р. Відповідні рекламні об’яви з’явилися у соціальних мережах.

Альфа-тестування гри триває вже з грудня 2020 р., і, нарешті, справа дійшла до більш масштабного випробування. Записатися для участі у бета-тестуванні можна на сайті Wargaming, яка виступає видавцем проєкту. Бета-тестування відкрито лише для ПК-гравців. Поки що невідомо на яких ще платформах вийде Shatterline.

MMO-шутер під кодовою назвою Shatterline розробляється на рушії Amazon Lumberyard, який своєю чергою базується на CryEngine від Crytek. Наразі на Lumberyard, в який компанія Безоса вкладає шалені гроші, вийшло лише декілька проєктів, при цьому лише один з них, New World від Amazon Games Orange County, можна вважати успішним.

Як відомо редакції «Межі», офіційний анонс Shatterline можна чекати навесні – влітку 2022 р. По інформації, яку має редакція, за геймплеєм Shatterline схожий на мікс Warface, над якою частина співробітників Frag Lab працювала ще у Crytek Ukraine, та Destiny 2 від Bungie. Чекаємо на офіційні анонси.

Frag Lab одна з найбільших українських ігрових компаній. Наразі в студії працює більше ніж 200 розробників.

UPDATE. Як стало відомо редакції, в Shatterline є повноцінне українське озвучення.