Війна змусила людей об’єднатися. Люди допомагають один одному як тільки можуть. На жаль, є мільйони людей, які рятуючись мали покинути домівки. Багатьом людям довелося і досі доводиться боротися з неабиякими труднощами.

Міністерством соціальної політики України за підтримки Міністерства цифрової трансформації України та Програми розвитку ООН в Україні розробили єдину платформу “єДопомога”. Ті, хто потребує фінансової допомоги, прихистку, одягу, речей або транспорту, можуть заповнити відповідну форму. З ними зв’яжуться оператори та допоможуть з проблемами. Все це безоплатно, платформа не має наміру заробити гроші.

Також люди, які мають змогу надати безплатну допомогу іншим, теж можуть це зробити за через цю платформу. Це може буди надання прихистку, одягу, ліків або їжі. Якщо є можливість, допомогти комусь з транспортом або надати психологічну підтримку, це також не завадить. Будь-що зараз може виявитись корисним. Про свої наміри також можна повідомити через форму зворотного зв’язку, після чого з вами зв’яжуться і нададуть інформацію про подальші кроки.

Так само можна допомогти фінансово. Для цього є окреме посилання на рахунок Міністерства соціальної політики України, який відкрито в Національному банку України для гуманітарних цілей.

​​🤝Хочете допомогти або потрібна допомога? Скористайтеся порталом єДопомога 

В умовах війни надзвичайно важливо допомагати одне одному. Продуктами, ліками чи фінансово. 

Міністерство соціальної політики України за підтримки Міністерства цифрової трансформації України та Програми розвитку ООН в Україні створили портал єДопомога. 

Проєкт об’єднує можливості країни, міжнародних неурядових організацій та волонтерів, щоб люди, які потребують допомоги, швидко її отримали.

✅Якщо вам потрібна допомога — заповніть форму на порталі👉 https://edopomoga.gov.ua/in_need

✅Хочете та маєте можливість допомогти? Заповніть форму для волонтерів та чекайте дзвінка оператора👉 https://edopomoga.gov.ua/volunteer 

Заявки швидко обробляються, щоб допомогу отримали саме ті, хто її потребує. 

Єднаймося! Разом до перемоги🇺🇦