В боротьбі з окупантом категорично не можна надавати ворогу зайву інформацію. Будь-які фотографії та відеозаписи переміщення української техніки або позицій наших військ заборонено робити та розповсюджувати. Про це, на жаль, потрібно нагадувати багатьом людям.

Одним із засобів фіксації є відеореєстратори в автівках та на мотошоломах. У звичайному житті вони, звісно, дуже корисні, але у воєнний час від них треба відмовитися, влада забороняє їх використання. Про це повідомив керівник Управління зв’язків з громадськістю ЗСУ Богдан Сеник.

“Зміст даного застереження дуже важливий для усіх регіонів, а передусім тих, де йдуть бойові дії. Це рішення військового командування доведено до представників військових адміністрацій, вони мають наголошувати на цьому для громадськості” — коментує Богдан Сеник.

Таке рішення прийнято для забезпечення безпеки українських військових, сил територіальної оборони тощо. Користування такими засобами забороняється як для водіїв авто, так і мототранспорту на всій території України.