Компанія Glovo, яка раніше займалася виключно доставленням товарів та їжі з ресторанів, розширює можливості свого застосунку. Тепер у ньому з’являться можливості донатів та медичних консультацій. Такі функції будуть доступні по всій території України.

Перший новий “бабл” з донатами дозволить перерахувати гроші на фонди “Повернись живим” та Товариство Червоного Хреста України. Такі внески можливо зробити у розмірі від 10 до 10 тисяч гривень.

Glovo розширює можливості застосунку: донати та медичні консультації

Другий “бабл” — “Здоров’я”. Він розділений на дві частини. У “Медичних послугах” користувач зможе знайти контакти лікарів різного профілю (терапевт, кардіолог, гастроентеролог, пульмонолог, ревматолог, рентгенолог, ендокринолог та нефролог), які надають безоплатні консультації. В опції “Онлайн-консультації” користувачі зможуть отримати платні консультації від спеціалістів (гінеколог, лор, ендокринолог, уролог, психолог, невролог, хірург та терапевт) приватної клініки Universum Clinic. Після консультації можна буде отримати медичне заключення у месенджері або на пошту.

Glovo розширює можливості застосунку: донати та медичні консультації

“До війни наш сервіс більше був сфокусований на вертикалі доставки з ресторанів, супермаркетів, аптек, магазинів. Ми відновили роботу на другий день війни, адже можемо допомагати та підтримувати тут і зараз усіх, хто потребує доставки товарів першої необхідності. Тепер ми адаптували нашу платформу до реалій сьогодення, зробивши додаток доступним не лише в тих містах, де діє кур’єрська доставка, але й на території всієї країни. Тепер користувач Glovo кожного куточку України може отримати консультацію лікаря телефоном або задонатити до фонду та гуманітарної організації,“ — коментує Дмитро Расновський, генеральний менеджер компанії Glovo у Східній Європі та Центральній Азії.