Війна – війною, але економіка країни повинна працювати. Уряду потрібні гроші, у тому числі на забезпечення ЗСУ, роботи комунальних служб, лікарів, спасителів, для захисту вразливих верств населення, забезпечення біженців та багато чого ще. Тому дуже правильно, що кожен хто має можливість працювати – працює, сплачує податки, купує щось в інших бізнесів, розробляє ігри тощо. Як це, наприклад, роблять автори платформера RUNOUT, що вийшов наприкінці другого тижня війни.

RUNOUT – це вельми складний платформер-раннер (хтось з гравців взагалі каже, що гра хардкорніше найхардкорних зразків жанру) у кіберпанковському сетінгу з графікою у стилі піксель-арт. У гри в цілому дуже позитивні відгуки, але не дуже великі продажі, попри досить помірну ціну у 99 грн. Тому пропоную підтримати розробника. Підтримуйте вітчизняного виробника – купуйте українське. До того ж українська локалізація тут є.

UPDATE
Редакція вибачається перед читачами, на жаль нас ввели в оману. Один з розробників гри дійсно українець, але інший проживає на теренах країни-агресора.