Humble Bundle, яка досить довго мовчала з приводу російсько-української війни, нарешті зібралася з силами та представила великий та дуже цікавий ігровий (і не тільки) бандл, усі кошти з продажу якого підуть на допомогу нашій країні.

Stand With Ukraine містить 123 предмети, серед яких такі ігри як Satisfactory, Back 4 Blood, Metro Exodus, Max Payne 3, Quantum Break, Kerbal Space Program, Broken Age та багато інших. Крім того, до бандлу входять книги правил рольових ігор Pathfinder, Starfinder, Warhammer Fantasy; комікси Army of Darkness, Red Sonja, The Incal, MAKHNO (так, це про батько Махно!), The Boys; навчальні курси по Unity та GameGuru; набори об’єктів до Unity; моделі для друку на 3D-принтері.

Загальна вартість предметів у бандлі Stand With Ukraine становить понад $2 500. Придбати їх можна усього за $40. Усі 100% коштів, зібраних з продажу бандлу Stand With Ukraine, підуть благодійним організаціям Razom for Ukraine, International Rescue Committee, International Medical Corps та Direct Relief на допомогу цивільному населенню України, що потерпає від гуманітарної кризи, спричиненої російськими загарбниками.

Бандл, продаж якого стартував лише вчора ввечері, вже зібрав $3 759 467.

Нагадаємо, вчора закінчився продаж бандлу Bundle for Ukraine на сервісі Itch.io. З продажу майже 1000 інді-ігор тут зібрали $6 370 607,22 на користь України.

Крім того, власний бандл інді-ігор на підтримку ЗСУ зібрала група українських незалежних розробників.