Revolut — фінансово-технологічна компанія, яка пропонує платіжні послуги. Наразі вона стала доступна біженцям з України та спростила багато вимог, необхідних для створення облікового запису, а також відмовилася від низки комісій за обмін валюти та поповнення рахунку.

Revolut надає можливість отримати доступ до своїх грошей, зв’язавши програму з українським банківським рахунком. Друзі та родичі, які вже перебувають у Європі, також зможуть швидко та безпечно переказати гроші.

Для відкриття рахунку електронних грошей в ЄС зазвичай потрібне підтвердження права на проживання у Європі. Компанія спростила цю вимогу, щоб якомога більше українців могли створити обліковий запис для доступу до своїх коштів – це дуже важливо для громадян, які вимушено виїхали закордон.

У мобільному застосунку Revolut користувач отримує віртуальну банківську картку, якою може користуватися будь-де у світі.
Можна платити з картки в локальній валюті країни, де він перебуває, або знімати необхідну готівку. У порівнянні з використанням української карти за кордоном Revolut дозволяє переказувати гроші з меншими комісіями та менше втрачати на конвертації валюти.