Компанія MacPaw почала займатися благодійністю ще у 2015 році. Фонд допомагав волонтерам та боровся з пандемією COVID-19. Але з початком війни з росією, в Україні, на жаль, з’явилися більш нагальні проблеми. Під ворожими обстрілами замкнені мільйони людей, яким потрібні вода, харчі та ліки.

MacPaw Development Foundation робить усе необхідне для забезпечення постраждалих усім необхідним. Але можливості компанії не безмежні. Тому фонд вперше закликає усіх, хто має можливість, долучитися до вирішення гуманітарних проблем у постраждалих у війні регіонах.

Пряма мова Олександра Косована, CEO та Founder MacPaw:

На жаль, не змігши досягти своїх цілей, Росія почала жахливий терор. Вони знищують нашу цивільну інфраструктуру та вбивають невинних людей. Їхня ціль — сіяти хаос в Україні. Вони хочуть нас злякати, щоб ми капітулювали. Але ми не здамося. Ми — сильний народ і дамо гідну відсіч.

Наразі багато організацій по всьому світу допомагають Україні, й ми вдячні за будь-який внесок, який допомагає українцям боротися з результатами агресії РФ. У той час як великі організації надають допомогу більш централізовано, наш Фонд дає змогу бути більш гнучкими та доставляти гуманітарну допомогу точково для тих, хто її потребує.

Також представники компанії додають:

Наш Фонд здатний швидко придбати за кордоном та доставити в Україну велику кількість гуманітарної допомоги (їжі, медичних товарів, засобів гігієни тощо).

Фонд Розвитку МакПау може обробляти запити та надсилати допомогу швидше, ніж більші організації, що може допомогти врятувати життя в умовах, коли не можна гаяти ані хвилини.

До цього часу Фонд Розвитку МакПау фінансувався виключно за кошти групи компаній MacPaw та її засновника Олександра Косована. Група компаній й надалі продовжуватиме підтримувати Фонд, проте участь інших небайдужих людей та компаній дозволить нам допомагати значно більшій кількості людей.

Реквізити для допомоги:

MACPAW DEVELOPMENT FUND

ЄДРПОУ 39842414

IBAN: UA333005280000026002455012201

Більше детально дізнатися про діяльність фонду можна за цим посиланням.

Разом до Перемоги!